Харесваме много Елизабет Олсен и затова следим с голяма доза любопитство

...
Харесваме много Елизабет Олсен и затова следим с голяма доза любопитство
Коментари Харесай

Елизабет Олсен и Джеси Племънс влизат в опасна авантюра

Харесваме много  Елизабет Олсен и по тази причина следим с огромна доза любознание какво се случва към нея и къде можем да я гледаме.

Последно я гледахме в " Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта ", където още веднъж влезе в ролята на Уанда Максимоф. Съвсем скоро обаче ще можем да я забележим в по-сериозна роля, която ни интригува.

Олсен ще влезе в основната роля в минисериала " Любов и гибел " , където ще си партнира с Джеси Племънс. Актрисата ще изиграе Кенди Монтгомъри, която на пръв взор е типичната стопанка, която прави всичко, което се чака от нея.
 Снимка 606994

Но в действителност в нея има много огромна доза предпочитание за живот и блян. Това я тласка към спекулация с Алън (Племънс), който е брачен партньор на нейна другарка. Но нещата бързо излизат отвън надзор и в последна сметка някой ще загуби живота си.

Любопитното е, че  " Любов и гибел " е основан на същинска история от 80-те години на предишния век, а за меродавност на обстоятелствата, продуцентите се придържат към книгата на Джим Аткинсън и Джо Боб Бригс " Доказателство за любовта: Истинска история за пристрастеност и гибел в предградията ".

Премиерата на  " Любов и гибел " е на 27 април
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР